Bericht versturen
Thuis

Sundelight Infant products Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Sundelight Infant products Ltd. certificaten
China Sundelight Infant products Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ons bedrijf met een 20-jarige geschiedenis is één van de drie grootste leveranciers van speelgoed op de Russische markt. Wij werken met meer dan 40 fabrieken in China en Rusland samen. Onze producten worden geleverd aan vele Europese landen. Wij openen een nieuwe branche – goederen voor goederen voor pasgeborenen. En wij zijn geinteresseerd in uw producten.

—— Anna

Ik zie uw website en vond dat deze producten goederen zijn. Die vooral baby het voeden fles en het drinken kop. Wij zouden orde aan u willen spoedig plaatsen mogelijk.

—— Peter van de V.S.

Hallo, ben ik blij om u onze te vertellen proeforde snel verkoopt, vooral de het drinken koppen is. De kwaliteit is zeer goed en cusomer geef hoogte schatten. Wij zullen een grote orde aan u spoedig plaatsen.

—— Michelle van Europa

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Sundelight Infant products Ltd. fabriek productielijn 0

  Sundelight Infant products Ltd. fabriek productielijn 1

  Sundelight Infant products Ltd. fabriek productielijn 2Sundelight Infant products Ltd. fabriek productielijn 3Sundelight Infant products Ltd. fabriek productielijn 4

   

 • OEM / ODM

  Onze Diensten

  1. One-stop dienst: Wij beloven te verstrekken elke klanten one-stop serive van productie aan verzending om de orde te verzekeren op tijd finised.

  2. Innovatie: OEM & ODM de projecten zijn hoogst verwelkomd, Professioneel R&D-team die hier nieuwe producten ontwerpen om de vraag van de markt te ontmoeten en uw beste klant en Uw zakelijke relatie met ons zullen aan om het even welke derde partij vertrouwelijk zijn.

  3. Productiviteit: Een groot aantal wereld vuist-klasse machines kan uw bulkorder stevig steunen en de orde zal precies volgens ordedetails en ondoordringbaar gemaakte steekproeven worden veroorzaakt.

  4. de dienst van 24 uur: Wij zijn hier reday om u te dienen om het even welke dag en op om het even welk ogenblik. De exclusieve en unieke oplossing kan aan onze klant door onze goedgetraind worden verstrekt.

  5. Bouw uw idee: Het aangepaste ontwerp is beschikbaar, wordt Uw om het even welk idee over babyproducten stevig gesteund door ons team, wordt uw om het even welk aangepast ontwerp ingestemd met.

 • R & D

  FAQ

  1.Can Ik maak mijn eigen kleur? kunt u een nieuwe zuigfles voor me bouwen?
  A: natuurlijk, kunt u gepaste kleur doen. Bied ons enkel de pantonekleurencode aan u wilt; het nieuwe ontwerp, u moet enkel beeld naar ons verzenden, zal onze ontwerper u suggestie geven.

  2.Can Ik krijg steekproeven eerste?
  A: Ja, als u die in onze zuigfles, babykop, babyverzorging, enz., steekproef interesseren om kwaliteit vóór offcial orde te controleren kunt worden aangeboden.

  3.Does uw productensafey? Hebt u om het even welk certificaat?
  A: 1) Ja, hebben wij certificaten voor onze producten. ALS FDA, EN14350, EN71.
  2) Wij hebben certificaten van ISO9001 voor onze fabriek.

  4.Do u hebt uw eigen bewerkende afdeling of bent dat door een andere fabriek?
  A: Ja, hebben wij eigen het bewerken deparment voor injectie het bewerken, het Hydraulische bewerken. Wij kunnen aanpasten om het even welke verschillende vorm voor onze klanten.

   

Contactgegevens
Sundelight Infant products Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Shirley

Tel.: +8613751776210

Fax: 86-20-83343175

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

粤ICP备17053767号